من به خودم قول داده بودم که از 28 فوریه دوباره به حالت خوب باز می گردم. هیچ چیز خاصی در مورد این تاریخ وجود نداشت به جز این که آخر هفته پسران من در نسکار روز قبل به پایان رسید. اولین دویدن من 60 یارد بود و به دنبال آن نیم دقیقه استراحت داشتم و با 60 یارد دیگر اجرا شد. شروع همه چیز این است که اولین قدم را برداشته و کارهایی را که شروع کرده اید به پایان برسانید. روز اول بازگشت به فرم کوتاه کوتاه بود.
43 روز سریع جلو رفتم ، روز من فوق العاده شروع شد. قبل از اینکه زنگ هشدارم بیدار شود از خواب بیدار شدم و احساس خوبی داشتم و از خواب تازه بودم. وسایل ورزشی من روی زمین کنار تخت خوابیده بود و منتظر من بود. چالش امروز دویدن 3.5 مایل روی تردمیل برای اولین بار بود.
دویدن من روی تردمیل دیدنی بود ، سرعت من سریعترین دکتر متخصص قلب در مشهد زمانی بود که از زمان شروع دویدن امسال داشتم.
9:28 صبح آنها در اتاق انتظار نام من را صدا کردند ، داشتن نام من زود هنگام باید نشانه خوبی برای اولین ملاقات ما باشد. دستیار فشار خون من را می گیرد و من منتظر می شوم تا دکتر ظاهر شود. دکتر جدید من مستقیماً رو به جلو است و چیزی نمی پوشاند. من ترجیح می دهم اطلاعاتی که از این طریق به من داده می شود ، ارائه شود زیرا زمان راهی برای نرم کردن همه چیز دارد. “ریک فشار خونت بالاست” فکم تقریباً روی زمین افتاد. ارتفاعش چقدره؟ واقعاً بالا ، از نمودارهایی که او گفت خارج است.
من مطمئن نبودم که به چه چیزی فکر کنم ، بنابراین به پزشک خود گفتم نمی دانم در این مورد باید چه کار کنم ، اما ذهن من باز است و به همه آنچه شما می گویید گوش می دهد. دفترچه یادداشت ، قلمم را گرفتم و تمام آنچه او به من گفت را یادداشت کردم.
غذاها ملایم و بدون ادویه از کوزه ها هستند زیرا دارای سدیم هستند. میزان سدیم خود را زیر 1500 میلی گرم در روز نگه دارید. این داروها را یک بار در روز و این داروهای دیگر را دو بار در روز مصرف کنید. ما مطمئن نیستیم چه مدت از این فشار خون بالا برخوردار بوده اید ، بنابراین ما شما را برای مشاوره با متخصص قلب می فرستیم. آنها می توانند تشخیص دهند که آیا آسیبی به قلب شما وارد شده است یا خیر. آخرین جمله من را ترساند ، من به قلبم نیاز دارم تا زندگی کنم و بزرگ شدن خانواده ام را ببینم. من مرتباً همه چیزهایی را که او می نوشت ، یادداشت می کردم ، سپس فرصتی پیش آمد تا از پزشک خود س questionsالاتی بپرسم. اولین سوال من این بود که چند هفته پیش شروع به دویدن کردم ، آیا می توانم دویدن را ادامه دهم؟ او گفت خوب است که می دوید ، من هم دونده هستم. به ورزش ادامه دهید زیرا باید 100 پوند یا معادل یک دختر 14 ساله وزن کم کنید!